Direktor Radio televizije Puls Nenad Milenković, pretučen je jutros oko 10 sati na ulazu u zgradu Opštine Kosovska Mitrovica, koja na Kosovu funkcioniše u sistemu Republike Srbije,piše Jug media

Milenković je nosio dokumentaciju za učešće u javnoj nabavci za izgradnju jednog stambenog objekta u Kosovskoj Mitrovici, koju je raspisao Privremeni organ te opštine.

„Pokušao sam da predam dokumentaciju na pisarnici, ali čim sam izašao iz auta, dočekala su me četvorica napadača, koja su mi prvo oduzeli konkursnu dokumentaciju, a zatim počeli da me tuku. Vikali su na mene pitajući zašto sam došao i ko me je poslao“, rekao je Milenković u telefonskoj izjavi za Glas Amerike.

Milenković, koji je i vlasnik građevinske firme „Puls inžinjering“, smatra da je pozadina napada na njega, kako kaže, “nameštanje tendera”.

„Ja sam pokušao i prošlog petka da predam dokumentaciju, ali tada su rekli da opština ne radi, kako bi onemogućili da bilo ko preda dokumentaciju. Danas više nisu znali kako da me onemoguće, pa su poslali četvoricu batinaša koji su nasrnuli na mene“, kaže Milenković.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240