Protiv Nebojše Arsića, člana Gradskog odbora Desnice u Vranju,pre nekoliko dana podignuta je Krivična prijava zbog kako se navodi zloupotrebe službenog položaja.

Arsić se tereti da je najpre  kao predsednik Ujedinjenih sindikata Srbije „Solidarnost“ pri Tuirističkoj organizaciji grada Vranja,zloupotrebio službeni položaj jer je mimo znanja ostalih članova sindikata,bez donešenih odluka,po sopstvenoj volji  trošio sindikalni novac sa računa.

Tu se nije zaustavio,pa je i nakon razrešenja sa funkcije predsednika pomenutog Sindikata,nastavio da podiže novac. Kako saznajemo od članova ovog Sindikata,oni su u više navrata,nakon razrešenja, zahtevali od Nebojše Arsića da izvrši primopredaju i vrati pečat sa pratećom dokumentacijom. Međutim,na njihove pozive i zahteve Arsić se nije odazivao. On je i nakon dopisa iz Centrale Sindikata nastavio da nelegalno podiže novac sa računa.

Kako saznajemo,Krivičnu prijavu protiv Nebojše Arsića je podneo Sindikat a sada je na potezu Tužilaštvo koje treba da reaguje po službenoj dužnosti.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240