Na području Policijske uprave u Vranju, od 1. do 3. novembra ove godine, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a pet osoba lake povrede.

U subotu, nešto posle 16 časova, na putu u selu Drežnica u opštini Bujanovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno pet lica, kažu iz Policijske uprave Vranje. Tom prilikom došlo je do direktnog sudara između putničkog vozila „kia“ beogradskih tablica, i „golfa“ sa vranjskim registarskim oznakama. Vozač „kie“, krećući se iz pravca Klinovca ka selu Sveta Petka, iz za sada nepoznatih razloga, skrenuo je u levu kolovozni traku i direktno udario u „golfa“ koji je dolazio iz suprotnog smera.

Povređenih je bilo u oba vozila, a najgore je prošla žena (50) iz okoline Trgovišta, putnica u "golfu" koja je zadobila teške telesne povrede. Lakše su povređena oba vozača, kao i još dvoje putnika u „golfu“. Svi povređeni su vozilom bujanovačke Hitne pomoći transportovani u ZC Vranje, dodaju iz policije.

Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju. Kako nezvanično saznajemo, protiv vozača „kie“ bi, najverovatnije, trebalo da bude podneta krivična prijava za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe.

Izvor: PU Vranje, OK portal

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240