Protiv Nebojše Arsića, člana Gradskog odbora Desnice u Vranju,pre nekoliko dana podignuta je Krivična prijava zbog kako se navodi zloupotrebe službenog položaja.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su M. M. (1989) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.


Deo limenog krova sa zgrade Policijske uprave u Vranju nosio je vetar preko zgrade Opštine do susedne Ulice Kralja Milana oko 15 sati, pa je ona zatvorena za saobraćaj. Povređenih nije bilo.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su T.S. (1975) državljanina Republike Severne Makedonije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.


U saobraćajnoj nesreći kod sela Srpska kuća na starom putu Bujanovac – Vranje povređene su tri osobe iz Bujanovca,  rečeno je našem portalu u Policijskoj upravi (PU) Vranje.


Vlasnički džip “Land rover” vranjskih tablica goreo je noćas oko 1:30 sati u Kosovskoj ulici u dvorištu porodične kuće u Vranju, potvrđeno je Južnim vestima iz policije.


Policija u Surdulici izvela je u noći između utorka i srede uspešnu akciju u kojoj je priveden osumnjičeni za tešku krađu.


Muškarac star 58 godina pronađen je mrtav u snegu u nedelju ujutru u mahali Livađe u Golemom selu, u predelu Poljanice kod Vranja.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240