Surdulica:Vozio pod dejstvom alkohola i izazvao saobraćajku,drugi odbio alkotest

Saobraćajna policija u Surdulici zadržala je juče dvojicu vozača "folksvagena" ,pedesetpetogodišnjaka koji je odbio da se alkotestira, kao i četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio sa 1,25 promila alkohola u organizmu, a potom skrenuo sa puta, probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u krugu jedne fabrike.

Vozili pod dejstvom alkohola jedan izazvao saobraćajku

Saobraćajna policija u Vranju, tokom vikenda, zadržala je tridesetosmogodišnjeg vozača iz ovog grada koji je upravljao “opelom” sa 2,55 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil marke “ford” sa 1,64 promila, a potom udario u “citroen”.

Kod Katuna automobil se prevrnuo pa upao u ledenu reku

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u ponedeljak popodne dogodila u ataru sela Katun, kod Vranja, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede.

Vozili pod dejstvom alkohola jedan izazvao saobraćajku

Saobraćajna policija u Vranju i Bujanovcu zadržala je juče dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao i saobraćajnu nezgodu.

Vozio pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija u Vranju, tokom redovne kontrole, juče je iz saobraćaja isključila četrdesetšestogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom marke “citroen” sa 1,41 promila alkohola u organizmu.

Banjčanin uhapšen zbog krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, brzom akcijom,nekoliko sati nakon prijave, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili S.S. (1964) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Bračni par iz Vranja pao na Gradini sa švercovanim naočarima

Carinici se svakodnevno suočavaju sa najrazličitijim pokušajima krijumčarenja, pa im je samim tim dobro poznata neiscrpna mašta onih koji imaju nameru da pređu granicu sa nekom sakrivenom robom.

PU Vranje: Povređen čobanin, golfom pregazio sedamnaest ovaca

Sedamnaest ovaca usmrtio je "golf" bujanovačkih registracija na "starom" putu kod sela Pavlovac, potvrđeno je TV Info Puls u Policijskoj upravi u Vranju.

Vozili pod dejstvom alkohola jedan sleteo s puta

Saobraćajna policija u Vranju, tokom vikenda, zadržala je četrdesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao “mercedesom” sa 2,09 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka iz Vranja koji je vozio “opel” sa 1,53 promila, a potom sleteo s puta.

Vozio BMW pod dejstvom kanabisa

Saobraćajna policija u Vranju juče je, tokom redovne kontrole, zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila „bmv“ iz ovog grada koji je vozio pod dejstvom kanabisa.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240