Foto J. Stojković

Na putu Trgovište – Vranje, u ataru sela Ruse, u utorak jutro posle sedam sati autobus prevoznika “Kavim jedinstvo” sleteo je sa puta, potvrđeno je "Novostima" u vranjskoj policiji.


pucnjavi koja se u ponedeljak oko 19 sati uveče dogodila u jednom ugostiteljskom objektu povređen je jedan čovek.


Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA upozorio je danas da se droga poznata kao "krokodil" nalazi na ulicama Srbije i istakao da je veća edukacija ne samo dece već i roditelja i nastavnog osoblja najbolji vid prevencije u borbi protiv narkomanije.


Na prelazu Ristovac carinici su 4. januara 2020. godine u jednom od vagona teretnog voza, koji je iz Grčke, preko naše zemlje saobraćao ka Slovačkoj, pronašli 12 ilegalnih migranata.


U selu Končulj kod Bujanovca, u požaru koji je izbio u porodičnoj kući, nastradao je muškarac (80) koji je živeo sam.


Devojčica rođena 2012. godine teže je povređena vozeći bicikl kada ju je udario golf, koji se kretao iz sela Miratovac ka Preševu, kojim je upravljao mladić star 30 godina, potvrđeno je Bujanovačkim u PU Vranje.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu uhapsili su S. M. (1998) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.


Meštanin sela Mečkovac, prijavio je u nedelju policiji daje u šumi u ataru sela Bojn Del pronašao ostatke ljudskog tela, tačnije, nogu od kuka do stopala.


Muškarac (1989) iz Srpske Kuće kod Bujanovca oduzeo je sebi život u ataru ovog sela na Božić u prepodnevnim časovima.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su E.S. (1981) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240