U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kukuljina, kod Tivta, poginuli su D. K. (25) iz Surdulice i S. M. (20) iz okoline Vladičinog Hana.

Dve osobe iz Srbije poginule su u saobraćajnoj nesreći u Tivtu, rečeno je u Upravi policije Crne Gore, a prenose tamošnji mediji.

Muškarac star 60 godina, iz sela Bresnica kod Vranja, nastradao je nakon prevrtanja traktora u šumi u selu Bogoševo kod Vladičinog Hana.

Oboren je policajac sa službenog motora u glavnoj ulici u Vranju, na potezu od Duvanske industrije prema centru grada, potvrđeno je iz vranjske Poicijske uprave.

Nepoznati vandali, grupa mladića u noći između utorka i srede slomili su stakla na bagerima izvođača radova na rekonstrukciji ulice „Bore Stankovića“ u centru Vranja.

Na putu Trebešinje – Zlatokop,u neposrednoj blizini slatokop , u sredu u večernjim satima, povređena je žena rođena 1960. godine.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije u Nišu jutros odredilo je zadržavanje dvoje socijalnih radnika iz Vranja D. M. i D. T. jer su osumnjičeni da su u junu mesecu prethodne godine primili mito od porodice koja je želela da usvoji dete.

U utorak ranim jutarnjim satima u selu Ranutovac kod Vranja, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba stradala, a druga je teško povređena

Socijalnim radnicima iz Vranja i Bujanovca osumnjičenim za zloupotrebu položaja određen je pritvor.

Dan sećanja na ubijene žene žrtve nasilja biće obležen u ponedaljak, 18. maja, a prema medijskim izveštajima, od početka godine najmanje šest žena je ubijeno u porodičnom nasilju, a isto toliko je bilo pokušaja ubistva.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240