U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između petka i subote, teško je povređena jedna osoba, saopštila je Policijska uprava Vranje. Prema podacima policije, nezgoda se dogodila u ataru sela Crveni Grad, u opštini Trgovište.


Na području Policijske uprave u Vranju, od 17. do 19. januara ove godine, registrovano je devet saobraćajnih nezgoda.


pucnjavi koja se u ponedeljak oko 19 sati uveče dogodila u jednom ugostiteljskom objektu povređen je jedan čovek.


Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA upozorio je danas da se droga poznata kao "krokodil" nalazi na ulicama Srbije i istakao da je veća edukacija ne samo dece već i roditelja i nastavnog osoblja najbolji vid prevencije u borbi protiv narkomanije.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, pronašli su sinoć oko kilogram kokaina u ataru sela Čukarka u okolini Preševa.


U selu Končulj kod Bujanovca, u požaru koji je izbio u porodičnoj kući, nastradao je muškarac (80) koji je živeo sam.


Devojčica rođena 2012. godine teže je povređena vozeći bicikl kada ju je udario golf, koji se kretao iz sela Miratovac ka Preševu, kojim je upravljao mladić star 30 godina, potvrđeno je Bujanovačkim u PU Vranje.

Foto J. Stojković

Na putu Trgovište – Vranje, u ataru sela Ruse, u utorak jutro posle sedam sati autobus prevoznika “Kavim jedinstvo” sleteo je sa puta, potvrđeno je "Novostima" u vranjskoj policiji.


Meštanin sela Mečkovac, prijavio je u nedelju policiji daje u šumi u ataru sela Bojn Del pronašao ostatke ljudskog tela, tačnije, nogu od kuka do stopala.


Muškarac (1989) iz Srpske Kuće kod Bujanovca oduzeo je sebi život u ataru ovog sela na Božić u prepodnevnim časovima.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240