Lokalna poreska administracija Gradske uprave  grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su Informacije o porezu na imovinu i drugim izvornim javnim prihodima od 1. januara 2019. godine dostupne građanima, privredi i državnim organima preko Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije(HTTPS://LPA.GOV.RS).

Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani  u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru, mogu pristupiti navedenom portalu, a novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) otvaraju u lokalnoj poreskoj administraciji.

Centralizacija podataka 145 lokalnih poreskih administracija, građanima i privredi omogućava da na portalu Jedinstvenog informacionog sistema LPA vide sve svoje poreske obaveze na teritoriji Republike Srbije, kao i da elektronskim putem podnesu prijavu za utvrđivanje poreza na imovinu.

Za sva sporna pitanja, poreski obveznik se može lično informisati u  Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije,  putem telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili putem email-a lpa@vranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240