Vlada Republike Srbije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predstavili su danas  na svečanosti u Skupštini Grada Beograda rezultate Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, ostvarene u prvih šest meseci.

Polugodišnje rezultate ostvarene u Godini borbe protiv sive ekonomije, predstavio je predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za suzbijanje sive ekonomije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

Pored njih, na skupu je govorila i Jelena Ristić, u ime Saveza za fer konkurenciju, kao i izvršni direktor NALED-a Violeta Jovanović.

Na svečanosti su uručena priznanja i nagradni čekovi najaktivnijim zajednicama u takmičenju opština i gradova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, dok su predstavnicima kompanija koje podržavaju Godinu borbe protiv sive ekonomije i nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“  uručene plakete zahvalnosti.

Svečanosti u ime Grada Vranja prisustvovala je i Danijela Milosavljević, gradska većnica.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240