Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje, u saradnji sa Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije,  pruža besplatnu podršku klijentima kako bi lakše prebrodili ekonomske posledice pandemije izazavane virusom COVID 19.

Sva zainteresovana lica mogu u  Regionalnoj agenciji dobiti potrebne informacije o uslovima kreditiranja i pogodnostima kredita za koji žele da apliciraju, kao i besplatnu podršku kod popunjavanja poslovnog plana i apliciranja privrednih subjekata za kreditne linije Fonda za razvoj.

Radi se o:

  • Programu finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID -19 izazvane virusom SARS-CoV-2
  • Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godinu
  • Programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini.

Više informacija građani mogu dobiti u prostorijama Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga doo Vranje, u ul. Partizanska 10A/21 Vranje, svakog radnog dana u periodu od 07.30 do 15.30, na broj telefona: 061 227 84 991 ili putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240