Generalni menadžer „firme MobelS“Uroš Stevanović  najavio je da ova firma širi proizvodnju, pa će kada prođe vanredno stanje i situacija sa korona virusom zaposliti još 100 radnika i otvoriti prodajni salon u Beogradu.

Planovi koji čekaju realizaciju nakon što se trenutna situacija kako u zemlji tako i u celom svetu stabilizuje, su osvajanje novih tržišta kako inostranih, tako i domaćeg, i sklapanja ugovora sa novim poslovnim partnerima na čemu je sam vrh firme, na celu sa vlasnikom Aleksandrom Todorovicem neumorno radio proteklih meseci, a koji su trenutno, zbog situacije stavljeni na čekanje.

Osvajanje domaćeg tržišta će biti propraćeno i otvaranjem salona u Beogradu, gde je teren (prodajni prostor) već pripremljen i čeka pogodan trenutak za realizaciju. Shodno tome, planira se širenje firme i povećanje proizvodnih kapaciteta, pa samim tim i zapošljavanje novih 100 radnika- najavljuju iz "MobelSa".

Inače,firma MobelS uveliko proizvodi zaštitne maske za lice, zaštitna odela kao i podloge za krevete od iverice koji se koriste u privremenoj bolnici u Vranju. Maske, odela i table od iverice su donirane opštini Vranje i zdravstvenim ustanovama u dogovoru sa gradonačelnikom dr.Slobodanom Milenkovićem.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240