Kompanija British American Tobaccopodržala je tradicionalnu39.manifestaciju „Borini pozorišni dani“, koja jenakon osam godina ponovo održana u zgradi obnovljenog vranjanskog teatra.Doprinos manifestacijii lokalnoj pozorišnoj sceni naročito je značajan zbog uloge kojuto pozorište ima, kako zagrad Vranje, tako i za kulturno-umetničku scenu Srbije.

Direktor regulatornih poslova kompanije British American Tobacco Dragan Penezić istakao je daje podrška poslovne zajednice kulturnim ustanovama od ogromnog značaja za društveni napredak, ali i očuvanje kulturnih dobarana lokalu:„Izuzetno smo ponosni što smo učestvovali u održavanju manifestacije koja je kulturno obeležje Vranja, grada u kojem naša kompanija posluje dugi niz godina.Nastojaćemo i u budućnosti da osluškujemo potrebe zajednice i damo primer drugim kompanijama da ulažu u kulturu i obrazovanje, kao osnov razvoja svakog društva“, dodao je Penezić.

Kao najveći britanski investitor u našoj zemlji, BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti. U prilog tome govori činjenica da jeod početka poslovanja u Srbiji, kompanija investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240