Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predstavnici Privrednog društva ,,IMMOBALCAN''  DOO Beograd, Martin Pacovski i Martin Duha, danas su u Vranju obavili primopredaju lista nepokretnosti zemljišta po osnovu ugovora koji je između Grada i ovog investitora potpisan početkom meseca.

Time je  Privredno društvo ,,IMMOBALCAN''  DOO Beograd postalo novi vlasnik parcele  na potezu Ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade.

,, Dugujemo vam veliku zahvalnost što ulažete u naš grad, a lokacija koju ste odabrali spada u najatraktivnije u gradu'' , naglasio je gradonačelnik Milenković, dodavši da  grad ima veoma dobru poziciju na Koridoru 10.

,,Potrudićemo se da ispunimo vaša očekivanja, pre svega jer želimo da dovedemo međunarodne brendove u Vranje, što će biti od značaja za ceo region. Ono što je najvažnije je da ćemo otvoriti nova radna mesta.

Već tokom izgradnje uposlićemo lokalne građevinske firme, a po otvaranju objekta biće blizu 200 novih radnih mesta'', istakao je Martin Pacovski, vlasnik kompanije ,,IMMOBALCAN''.

Očekuje se da objekat bude priveden nameni u toku sledeće godine.