Novac u budžetu je novac svih nas. Svako od nas ima pravo da tačno zna šta se, kada i kako finansira našim parama. Sa tim se slaže i direktorka javne ustanove "Narodni univerzitet" Gordana Dimitrijević.

Na portalu ove ustanove, mogu se naći informacije o investicijama koje Narodni univerzitet  finansira i njihovoj realizaciji, kao i objašnjenja na koji način i u koje svrhe se koriste javni resursi da bi zadovoljili javne i kolektivne potrebe stanovništva.

"Budžet JU "Narodni univerzitet" je transparentan i to se najbolje može najbolje videti po tome što se sva važna dokumenta poput Programa rada sa finansijskim planom za 2019. godinu, Izveštaj o radu sa finansijksim izveštajem za 2018. mogu naći u dokumentimkana našem sajtu", kaže direktorka ove ustanove i dodaje:

"Takođe se tu nalazi i intrni plan javnih nabavki, tako da svako ko je zainteresovan da se malo bliže upozna sa tim na koji nain funkcioniše naša ustanova, ima neposredan uvid u dokumenta. Transparentnost budžeta, naravno da je bitna. Mi smo javna ustanova, koristimo budžet grada Vranja , u jednom delu, koristimo resurse grada, tako da sve ono što prolazi kroz Narodni univerzitet, ono što mi radimo, mora da bude javno i transparentno. Između ostalog, i rad direktora. Firma za sada posluje pozitivno i možemo da se pohvalimo dobrim rezultatima i to je ono nsa šta smo mi ponosni", istakla je Dimitrijevićeva.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240