Kompanija Alfa-Plam predstaviće svoj proizvodni asortiman na Međunarodnom sajmu ISH u Frankfurtu, koji će se održati u periodu od 11. do 15. marta 2019.

Sajam ISH vodeći je sajam u oblasti sistema grejanja i klimatizacije. Održava se svake druge godine u Frankfurtu. O razmerama i značaju ovog sajma govori i podatak da na ovom mestu više od 2.400 svetski poznatih izlagača prikazuje svoja najnovija tehnološka dostignuća.

Kompanija Alfa-Plam je na sajmu ISH prvi put, u svojstvu izlagača, učestvovala 2013. godine. Tom prilikom, premijerno je svetskom tržištu predstavljen tada najnoviji proizvod kompanije - peć na pelet za etažno grejanje Commo. Može se reći da je te godine kompanija bila veoma zapažena od strane poznatih evropskih proizvođača ali distributera u oblasti grejanja.

 
Kako su navode iz Alfa Plam-a ovo je četvrti put zaredom kako učestvuju na sajmu ISH. Iz godine u godinu imali su sve veću kvadraturu i zapaženiju poziciju štanda. Vremenom je rastao i broj novih proizvoda koje su prikazivali, prvenstveno u segmentu grejanja na pelet. 
 
Kada je reč o 2019. godini, Alfa-Plam je za sajam pripremio brojne novitete. Osim programa na pelet, gde imaju nove kotlove - Commo Compact snage 32 i 37 kw i dodatni rezervoar za pelet, kompanije će predstaviti i redizajniranu gasnu peć Midi Lux i najnoviji štednjak na čvrsto gorivo Futuro.

Po povratku iz Frankfurta sledi realizacija svega onoga što je na sajmu dogovoreno.

Analiza učešća na sajmu obuhvata finansijsku komponentu koja se tiče utrošenih sredstava, ali i analizu efekata koja se ogleda u kvantitetu i kvalitetu uspostavljenih kontakata. Do nekih konkretnih i merljivih rezultata učešća na sajmu, veoma je teško doći, ali se ulaganje u ovakve aktivnosti smatra dugoročnom investicijom koja će u krajnjoj liniji dovesti do povećanja izvoza i proširenja asortimana, proizvodnih kapaciteta naše kompanije i domaće privrede u celini, navode iz kompanije Alfa-plam na svom sajtu.