Prodavci mleka i mlečnih proizvoda na Gradskoj tržnici u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, dok prodaju svoje proizvode, gledaju televizor, a služi im se i kafa i čaj.

Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju, kažu danas prodavci za Tanjug.

Oni ističu da se televizija, uglavnom i najviše, gleda kada je neka popularna serija, pa ljudi ne žele da propuste neku epizodu.

Prodavci mleka i mlečnih proizvoda u Gradskoj tržnici Jagodine, imaju veoma savremen prostor sa 27 rashladnih vitrina, televizorom, klima uređajima, zidnim satom... ističu u Upravi pijace.

Prostor je "dao da se izgradi 2011. godine, tada gradonačlenik Jagodine Dragan Marković - Palma a sada predsednik Skupštine grada, a investicija je stajala 5.000.000 dinara", kažu za Tanjug u Upravi pijace.

Rashladne vitrine dobili su i prodavači kolača, zaklanih pilića i lisnatog testa. 

Uz prodavače mleka i mlečinih proizvoda iz Jagodine, u ovom prostoru svoje proizvode prodaju i proizvođači iz susednih opština -  Batočine, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, ali i iz Užica, Kraljeva i Kragujevca, kažzu u Upravi.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240