U ulici Bore Stankovića u Vranju, saobraćajna policija je rešila da zavede red i kazni vozače koji naprave saobraćajni prekršaj. Ova situacija je normalna i predstavlja svakodnevnu pojavu jer svako treba da radi svoj posao.

Međutim, redakciji TV Info Puls dostavljene su slike na kojima se jasno vidi saobracajni policajac koji jednom vozaču piše kaznu zbog nepropisnog parkiranja, dok je on sam parkirao policijsko vozilo gotovo na samom pešačkom prelazu, valjda želeći da pokaže jasnu razliku između obicnih vozaca i uniformisanih lica. Pojedini sabraćajni policajci vode se činjenicom da su oni ti koji kažnjavaju, pa im parkiranje na i blizu pešačkih prelaza ne predstavlja nikakav problem, a još manje u tome vide bilo kakav saobraćajni prekršaj.

Prema postojećim zakonskim propisima, policija može da se u slučaju intervencije parkira i nepropisno. Međutim, u konkretnom slučaju parkiranje gotovo na pešačkom prelazu  teško može biti opravdanje jer je prema navodima građana u blizini bilo više slobodnih mesta.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240