Održane Sportske igre mladih u Surdulici

U Surdulici su danas održane Dunav osiguranje Sportske igre mladih.

Oko 500 dece se takmičilo se u više disciplina (mali fudbal, odbojka, ulična košarka, igra između dve vatre, stoni tenis, i šah) na terenima osnovnih i srednjih škola u Surdulici, a pobednici idu dalje na državno prvenstvo koje se održava u Beogradu.

Sportske igre mladih su najveća sportska manifestacija za decu i omladinu na ovim porstorima čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.

Ceremoniji svečanog otvaranja na gradskom trgu  prisustvovali su predsednik Skupštine opštine Surdulice i narodni poslanik Novica Tončev, predsednica opštine dr Aleksandra Popović, predsednica Sportskih igara Ivana Jovanović, gradski većnik za sport Nebojša Arsić , predsednik Sportskog saveza Surdulice Vladica Nestorović, generalni sekretar Sportskog saveza Surdulice David Milić, fudbaler FK Radnik Bogdan Stamenković.

Baklju igara nosila je odbojkašica Jovana Janković. Zakletvu prijateljstva ispred sudija položio je Aleksandar Jović, a zakletvu prijateljstva ispred sportista položila je odbojkašica Milijana Nikolić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240