T
radicionalno sjajnom zabavom i nastupom Saše Matića, Surduličani i njihovi gosti proslavili su pravoslavnu Novu godine, a tačno u ponoć okupljenima se obratio predsednik Skupštine opština Surdulica Novica Točev koji je svima poželeo porodične i poslovne uspehe.

On je ovom prilikom podsetio na prošlogodišnje poduhvate vezano za infrastrukturne, zdravstvene, obrazovne projekte kojima se građani Surdulice ponose, ali obećao još više i bolje u godini pred nama. 

„U godini za nama ostavljamo mnogo dobrih i velikih stvari koje smo uradili, a koje će služiti i nama i svima koji kroz Surdulicu prođu ili dođu i ostanu. Imamo potpuno nov i renoviran park za decu sa igralištem, novu savremenu sportsku halu na koju smo ponosni, kulturni centar koji radi i izgleda kao svaki evropski centar za kulturu. Imamo obnovljene škole, vrtiće. Renovirali smo Zadružni dom u Dugojnici, počeli radove na novoj kotlarnici u Zdravstvenom centru. Raduje me što smo uradili sve što smo obećali, a još više me raduje što imamo puno ideja i planova koje ćemo realizovati u godini pred nama”, istakao je Tončev.

Siguran je, kaže, da dolaze dani kada će mladi ljudi ostajati na ovim prostorima i sami kreirati stvarnost u kojoj će živeti i raditi.

“Hajde onda da u ovoj godini, koja je i izborna, najbolje pokažemo i dokažemo da smo spremni za sve izazove koji nas očekuju. Da svi zajedno budemo i mudriji i hrabriji u odlukama koje donosimo. Da opet damo svoj maksimum i iskoristimo sve potencijale koje imamo”, poručio je Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica i narodni poslanik.

Uz lepe želje, muziku i novogodišnju atmosferu Surduličani su slavili dugo u noć.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240