Na Beogradskom sajmu već sledeće nedelje očekuje nas još jedan vanserijski događaj, najznačajnija regionalna i evropska manifestacija u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u Jugoistočnoj Evropi.

Od 6. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 6. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Šestodnevni renomirani događaj okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu. 

U novom izdanju sajam ostaje dosledan konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona, a internacionalni karakter potvrđuje učestvovanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope.

Značajan broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine uz program vrhunskog kvaliteta, jasna biznis orijentacija sajma, bogati prirodni resursi i potencijali Srbije u oblasti drvne industrije, Beogradski sajam nameštaja etabliraju na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Za posetioce i najširu publiku, Sajam nameštaja je prilika da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti dizajna, inovativnih tehnologija i industrije nameštaja.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240