Prigodnom svečanošću obeležen je 15. septembar – Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu i Dan opštine Trgovište, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

On je položio venac na spomen obeležje žrtvama za oslobođenje opštine Trgovšte i prisustvovao svečanoj sednici Skupštine opštine Trgovište.

Brojne goste, predstavnike državnih institucija, predsednike opština i gradova sa kojima Trgovište sarađuje i građane pozdravili su predsednik Skupštine opštine Trgovište Aleksandar Кolić i predsednik opštine Nenad Кrstić koji je istakao da Trgovište ide putem razvoja. Ovom prilikom potpisana je Povelja o saradnji između opština Trgovište i Кrnjak iz Hrvatske.

Najboljim učenicima i studentima sa prosekom ocena iznad 9,5 uručena su priznanja i novčane nagrade u iznosu od 40.000 dinara.

Prikazan je promo film o svemu što je učinjeno na teritoriji opštine u proteklih godinu dana, dok su u kulturno – umetničkom programu učestvovali učenici OŠ “Branko Radičević” i КUD “Pervaz” iz Trgovišta.

TK

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240