Na 15. Danima Vranja koji će se održati u periodu od 22.do 25 avgusta ove godine, pored mnogobrojnih aktivnosti koje će obeležiti ovu tradicionalnu manifestaciju, jedno veče je namenjeno ljubiteljima roka.

Naime, poslednjeg dana manifestacije, u nedelju, u večernjim satima,  na centralnoj bini nastupuće dva vranjska benda, vrlo originalna,  omiljena kod publike  i uspešna i van svog rodnog mesta.

Jolly Jumper, kultna vranjska i srpska rok grupa, ove godine obeležava veliki jubilej, 35 godina postojanja, pa će vranjska publika moći da uživa u njihovim pesmama nastalim u ovom periodu. Inače, sve pesme ove legendarne grupe, zasnovane  su, prema rečima frontmena Jovice Davidovića, na nekom fenomenu, vezane su za lično iskustvo, ali i za opštu situaiju.

„Flying“ bend i njihov vokal Danijela Stanković Kostič, nastupiće pred publikom sa repertoarom  koji čine veoma poznate domaće i strane rok pesme u njihovom prepoznatljivom izvođenju.

Publika je  Danijelu Stanković Kostić bolje upoznala u okviru šoua "Nikad nije kasno" u kom je bila ubedljivo najbolja po glasovima publike.  Finalistkinja  ove emisije,  svojim talentom i originalnim izgledom kupila je publiku već u prvom krugu šoua veterana. Učestvovala je više puta u „3K Duru“ kao i u muzičkom takmičenju „Evropska zvezda“.

J.S.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240