Konferencija JAKA ŽENA predstavlja događaj namenjen ženama iz privrednog, društvenog i javnog života, čiji će domaćin 18.oktobra 2019. godine biti najekskluzivniji hotel u Srbiji, prvi regionalni hotel sa 5+ zvezdica, TONANTI, Vrnjačka banja.

Nakon šest uspešno organizovanih manifestacija „DAMA GODINE“ koja se ove godine odlukom Privredne komore Srbije i Ministarstva turizma Vlade Srbije našla među 10 najboljih turističkih manifestacija u funkciji promocije Srbije, istaknuti producent Dejan Pantić, pokrenuo je projekat Konferencija JAKA ŽENA sa ciljem da na jednom mestu okupi   1 000  preduzetnica iz šireg regiona kojima će u ekskluzivnom prostoru hotela Tonanti biti omogućena predavanja i treninzi na pet lokacija sa eminentnim predavačima i temama koje su usmerene na biznis, life style,turizam, lepotu, zdravlje i dr. u trajanju od 1 000 minuta.

Konferencija će započeti okruglim stolom predsednika opštine Vrnjačka banja sa predstavnicima ministarstava, lokalnih samouprava, privrednih komora šireg regiona, turističkih organizacija.

Registracija učesnika predviđena je za termin od 9h do 11h. Prva predavanja zakazana su za 10h a sama Konferencija trajaće do 18h. Propratni deo Konferencije JAKA ŽENA biće i promocija brendova, sajam ženskog preduzetništva sa ciljem osnaživanja žena da pokrenu sopstveni biznis, modne revije, muzički program i drugo.

Na Konferenciji JAKA ŽENA, biće dodeljena specijalna priznanja i to u kategorijama :

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240