Grad Vranje obaveštava porodice sa troje ili više dece da od danas mogu da podnesu zahtev za izdavanje ,,Ponosne kartice - ,,Cena minus za 3+" kojom se mogu ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluga kod više od 1.500 privrednih subjekata.

Prema rečima gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića Vranje je pristupilo članstvu Pokreta za decu ,,Tri plus", i na taj način aktivnim merama podržava populacionu politiku države. Zahtevi se mogu podneti do 28. juna, i to u Uslužnom centru Gradske uprave (šalteri broj 2 i 9) svakog radnog dana od 8 do 15 sati. Porodice koje do navedenog datuma nisu popunile obrasce, kao i one koje u toku godine ispune uslove za izdavanje kartice, mogu tokom cele godine da podnesu zahtev, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.

Porodice sa troje ili više dece, od ponedeljka, 10.juna,mogu da podnesu zahtev za dobijanje „Ponosne kartice „Cena minus za 3 +“, stoji u obaveštenju na sajtu Grada Vranja. Ovom karticom mogu se ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određenih roba i usluga, kod više od 1500 privrednih subjekata.

„Vranje je pristupilo članstvu Pokreta za decu „Tri plus“i na taj način, aktivnim merama, podržava populacionu politiku države“,  kaže gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

Zahtevi za „Ponosnu karticu“  mogu da se predaju do 28.juna, u  Uslužnom centru, na šalterima 2 i 9, svakog radnog dana od 08 do15 sati.

Porodice koje do navedenog datuma nisu popunile obrasce, kao i one koje u toku godine ispune uslov za izdavanje kartice, mogu tokom  cele godine  da podnesu zahtev, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.

J.S.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240