Opština Surdulica je već nakon prve pojave korona virusa u Srbiji preduzela sve neophodne mere kako bi na najbolji mogući način zaštitila svoje građane.

Premijerka Ana Brnabić kaže za RTS da će danas, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, biti povučena odluka kojom se propisuje da su za davanje informacija o koronavirusu zaduženi Krizni štab i osobe koje štab ovlasti.

Vranjske preduzetnice, u skladu sa svojim kapacitetima i mogućnostima, preusmerile su svoje aktivnosti na šivenje zaštitnih, višekratnih maski, od pamučnih tkanina koje se mogu iskuvavati na visokim temeraturama i peglati.

Radnici preduzeća za komunalnu delatnost u Vladičinom Hanu uveliko rade  na dezinfekciji ove opštine.

Fabrika nameštaja "Mladenović" iz Vranja,revoltirana ponašanjem pojedinih Javnih izvršitelja u Vranju,poslala je saopštenje za javnost koje je potpisao direktor Miloš Mladenović.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju zabrinuta je zbog zaključka Vlade Srbije da se informacije o koronavirusu objavljuju isključivo preko Vlade ili lica koja ovlasti republički Krizni štab.

Od uvođenja vanrednog stanja u Vranju, kada je stupila na snagu zabrana kretanja za starije od 65 godina Udruženje POMOĆ BEZ GRANICE je preuzelo aktivno učešće u pružanju pomoći našim sugrađanima u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja.

Biotehnološka kompanija koja posluje u okviru British American Tobacco Grupe (BAT), Kentucky BioProcessing (KBP), počela je sa radom na razvoju vakcine protiv novog COVID-19 virusa, a koji je trenutno u fazi pred-kliničkog ispitivanja.

Upis dece u prvi razred osnovne škole, koji tradicionalno počinje 1. aprila, ove godine će, zbog aktuelne situacije i vanrednog stanja, početi kasnije.

Gradsko veće grada Vranja, na preporuku Gradskog štaba za vanredne situacije,  donelo je zaključak da se ograničava prodaja poljoprivrednih, prehrambenih i drugih proizvoda na otvorenom prostoru.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240