Sutra bez struje sela na potezu Balinovac - Suvi Dol

Zbog radova na elektroenergetskim objektima sutra, u četvrtak, 06. oktobra, će bez napajanja ostati sela Balinovac, Mečkovac, Klašnice i deo sela Suvi Dol u periodu od 09:00 do 14:00 časova, navode iz vranjske Elektrodistribucije.

Zamenica gradonačelnika i gradska većnica posetile vrtić ,,Dečija radost"

Treći dan ,,Dečje nedelje” u organizaciji PU ,,Naše dete” Vranje održava se pod sloganom ,,Dan otvorenih vrata”, u okviru kojeg su predviđeni susreti mališana sa predstavnicima lokalne samouprave.

U petak dve akcije dobrovoljnog davanja krvi

Gradska organizacija Crvenog krsta u Vranju, u saradnji sa Medicinskom školom ,,Dr Izabel Emsli Haton” i Hemijsko-tehnološkom školom, organizuje dve akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Nikolić: Vranjanci srećan četvrti oktobar Dan oslobođenja

Svim građanima Vranja čestitam četvrti oktobar dan oslobođenja od bugarskih zavojevača u prvom svetskom ratu.

Služba za hemodijalizu u Vranju sutra će obeležiti četrdeset godina postojanja

Obeležavanje četiri decenije postojanja Službe za hemodijalizu u Opštoj bolnici Vranje, počeće u četvrtak 6. oktobra, programom u svečanoj sali vranjskog Doma zdravlja od 16 časova.

U okrugu još 24 zaražena lica koronavirusom

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 233 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga.

Ovogodišnja Dečja nedelja pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba''

Dečja nedelja već po tradiciji održava se prve sedmice oktobra. Pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba’’ do 7. oktobra biće održane brojne radionice i raznovrstan program.

Pojačana kontrola zauzeća javnih površina

Gradska uprava Grada Vranja obaveštava građane da će komunalna inspekcija u narednim danima vršiti pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina, zbog povećanja broja nepropisno parkiranih vozila.

Obeleženo 690 godina manastira Svetog Nikolaja Čudotvorca

Uz tropar Svetom Nikoli u izvođenju monahinja iz manastira Sv. Stefana u Gornjem Žapskom i državnu himnu u izvođenju eparhijskog hora „Vera“, počela je svečana akademija Eparhije vranjske i Grada Vranja, koji zajedno danas obeležavaju 690 godina od osnivanja manastira Sv. Nikole i oslobođenje grada Vranja u Prvom svetskom ratu.

Od danas počinje sistematsko suzbijanje glodara na području Vranja

Sistematsku deratizaciju, odnosno mere suzbijanja štetnih glodara s ciljem sprečavanja pojave zaraznih bolesti, sprovešće na području grada Vranja Zavod za javno zdravlje i Visan d.o.o. Beograd, u periodu od utorka 4. oktobra do petka 14. oktobra.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240