Vranjanac koji je prvi greškom primio različite vakcine za svedoka na sudu traži i Đerleka

Slađan Antić (58), nadaleko poznat kao Gera, Vranjanac koji je prvi u Srbiji greškom primio dve različite vakcine na samom početku masovne imunizacije, ne odustaje od toga da na sudu za strah i duševni bol koji je pretrpeo kad je posle "Fajzerove" vakcine primio "Sinofarmovu" traži simboličnih 200.000 dinara, a tužio je Zdravstveni centar Vranje i Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

U Pčinjskom okrugu 396 novozaraženih koronavirusom,232 iz Vranja

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 780 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Obeležavanje 31. januara Dana grada

Maršom do Osatice pod nazivom ,,Stazama oslobodilaca Vranja iz 1878. godine", u nedelju 23. januara, počinje obeležavanja Dana grada i 144. godišnjice oslobođenja Vranja od Turaka.

Raspisan konkurs za crkve i verske zajednice

Gradsko veće raspisalo je javni konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica iz budžeta grada Vranja u 2022. godini.

U ATD ambulanti 468 pregleda, u kovid bolnicama 33 pacijenta

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 468 pregleda, od čega 192 prva.

Porast broja testiranih i zaraženih kovidom 19, 286 iz Vranja

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 895 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Zbog povećanog broja pregleda u kovid ambulanti ZC Vranje u dve smene jedanaest lekara

Zbog povećanog broja pregleda u kovid ambulanti u Antituberkoloznom dispanzeru ATD u Vranju kadrovski je pojačana rad medicinskih timova u obe smene, saopšteno je iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Predstavljeni rezultati Fonda za podsticaj poljloprivrede

U velikoj sali Skupštine grada danas su predstavljeni rezultati formiranja Fonda za podsticaj razvoju poljloprivredne proizvodnje u Vranju.

U ZC Vranje hospitalizovano još 11 pacijenata

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 468 pregleda, od čega 259 prvih.

Od 771 testiranog u okrugu, 333 pozitivna na kovid 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana je 771 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240