U velikoj sali Skupštine grada održana je javna rasprava povodom revidiranog Nacrta Lokalnog antikorupcijskog plana za grad Vranje.

Gradsko veće raspisalo je javni konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica iz budžeta grada Vranja u 2019. godini.

Na kioscima i prodavnicama paklica cigareta "Britiš-Amerikan tabaka" iz Vranja je deset dinara skuplja.

Trg Slobode u naselju Gornja čaršja u Vranju, sinoć je bio prepun ljubitelja kvalitetnog zvuka trube, koja se čula u znak sećanaj na lik I delo maga vranjske, ali I srpske trube Bakije Bakića.

Radnici vranjskog Vodovoda danas će biti angažovani na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u Mostarskoj ulici.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković potpisao je ugovor sa Zdravstvenim centrom Vranje o angažovanju 9 lekara i 11 medicinskih sestara, vredan skoro 9 miliona dinara.

U sklopu održavanja tradicionalne manifestacije Memorijal „Bakija Bakić“, u velikoj sali Skupštine grada Vranja upriličen je prijem za vranjske trubačke orkestre.

Na graničnom prelazu Preševo ka Severnoj Makeodniji  zadržavanja vozila su oko sat vremena, što stvara kilometarske kolone u oba pravca.

U ponedeljak 22. jula u velikoj sali Skupštine grada  biće održana javna rasprava povodom revidiranog Nacrta Lokalnog antikorupcijskog plana za grad Vranje.

U okviru posete Vranju, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je gradilište, gde su u toku radovi na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240