U Vranju je predstavljen Program za rani razvoj za podršku Podsticajnom roditeljstvu kroz zajedničku igru deteta i roditelja, koji sprovodi UNICEF Srbija u saradnji sa LEGO Fondacijom.


Na putevima Srbije, u saobraćajnim nezgodama u dva dana troje ljudi izgubi život, a čak 20 njih zadobije teške telesne povrede, upozorili su juče nadležni povodom obeležavanja Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nesreća.


Komisija sastavljena od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Saveta Evrope izabrala je OŠ "Svetozar Marković" iz Vranja da učestvuje u projektu EU/Saveta Evrope, Kvalitetno obrazovanje za sve.


Na osnovu Sporazuma o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa ili mera aktivne politike zapošljavanja za 2019, Odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada Vranja za 2019, a u skladu sa Odlukom Gradskog veća o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Vranja za 2019. godinu, Grad Vranje i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisuju Javni poziv za organizovanje Programa stručne prakse u 2019 – 2020. godini.


Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra, u utorak, 19.novembra, će bez napajanja električnom energijom ostati sva sela na potezu Prekodolce-Žitorađe-Koznica i sela na potezu Kržince-Momin Kamen-Džep-Mrtvica.


U periodu od 14.11.2019.god. do 15.11.2019.god., Leskovački kulturni centar bio je domaćin izložbe suvenira i turističkih publikacija, dvanaeste po redu.


U hotelu „Metropol“ u Beogradu održana je ceremonija potpisivanja Sporazuma o razumevanju između Misije USAID u Srbiji i nove grupe lokalnih samouprava, u okviru Projekta za odgovornu vlast.


Vranjanci najbahatiji, Vojvođani prilično visoko kotirani sa većinom gradova 


U okviru projekta ,, Promocija Evropske povelje i ekonomsko osnaživanje žena u Vranju'' u toku je realizacija tri dvodnevne obuke za izradu biznis planova u kojima su uključene žene iz različitih kategorija ranjivih grupa.


U organizaciji Stalne konferencije gradova i opština, u Beogradu je održan sastanak ,,Mreže načelnika gradskih i opštinskih uprava“, kome su prisustvovali zamenica načelnika Gradske uprave Vranje Tanja Spasić i rukovodilac Služba za IKT Predrag Branković.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240