Postoji realna mogućnost da kompletna fabrika nameštaja u Vranju, "Spilit", bude prodata a proizvodnja ponovo pokrenuta, saznaju "Novosti".

U proteklih nekoliko nedelja povećan je broj ulazaka migranata u Srbiju, pre svega iz pravca Severne Makedonije, a zbog sve češćih pokušaja ilegalnog prelaska granice u zemlje EUm rastu i rizici po njihovu bezbednost, izjavio je za Tanjug direktor Centra za pomoć i zaštitu tražiocima azila Radoš Đurović.

U ponedeljak, 27. maja, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 169. sednica Gradskog veća.

Radnicima vranjskog preduzeća Spilit, čiji su ruski vlasnici i rukovodstvo napustili fabriku prošle nedelje bez objašnjenja, danas je ponuđeno da potpišu ugovore o otkazu, posle čega je delegacija od šest radnika otišla na sastanak kod gradonačelnika Vranja.

Posle 45 dana plaćenog odmora, neizvesna sudbina 40 zaposlenih u nekad renomiranoj vranjskoj fabrici.

Generacija maturanata vranjske Gimnazije, rođena 2000.godine, danas, velikim slavljem u centru grada, uz trubače,  obeležava  svoj poslednji srednjoškolski dan.

Javno komunalmno preduzeće "Parking servis" ovih dana počinje sa rekonstrukcijom parking prostora kod Robne pijace.

Od ponedeljka 27. maja inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Vranja počeće da vrše vanrednu i pojačanu kontrolu primene Odluke o kućnom redu u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Vranja.

 

Lepo vreme i proleće, osim alergija koje mnogima mogu da stvore zdravstvene probleme, donose još jednu opasnost i to od krpelja.

Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Vranja izdalo je obaveštenje za sve ustanove obrazovanja i vaspitanja na obavezu održavanja komunalnog reda na području škola i vrtića.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240