U Pozorištu „Bora Stanković“ u Vranju danas je organizovan Nacionalni simpozijum pod nazivom „Dnevna bolnica za hemioterapiju Vranje – deset godina lečenja malignih bolesti“.


Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević doneo je rešenje o formiranju radne grupe čiji zadatak je da razmotri, analizira i izradi predlog akata kojima se bliže uređuje rad, obaveze i odgovornosti, sticanje i oduzimanje licence, stručno usavršavanje i napredovanje sekretara ustanova do univerzitetskog obrazovanja i razmotri, analizira i izradi predlog akata kojima se bliže uređuje rad zajedničke stručne službe.

Foto: Automagazin
JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni zbog magle i smanjene vidljivosti na gotovo svim putnim pravcima u Srbiji.


Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da će krajem januara biti raspisan prvi konkurs za zapošljavanje prosvetnih radnika.


Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i predstavnica Jedinstvene organizacije sindikata NSZ-a Gabrijela Ivanović potpisali su Kolektivni ugovor, kojim će se urediti prava, obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa u NSZ-u , kao i međusobni odnosi učesnika.


U nedelju 19. januara na Bogojavljenje i ove godine, četvrti put zaredom organizuje se plivanje za Bogojavljenski krst na Vlasinskom jezeru.


Organizacioni odbor za obeležavanje ,,31. januara – Dana grada'' usvojio je program manifestacije.


Povodom poslednjih izjava Dragana Antića, trenera FK Dinamo iz Vranja, saopštenjem se oglasilo rukovodstvo Grada Vranja.


Javno komunalno preduzeće  “Parking servis”  obaveštava sve građane i korisnike parkirališta da će od ponedeljka 20. januara 2020.godine početi sa naplatom parkiranja u ulici Cara Dušana. 


Vlada će formirati telo koje će koordinisati rad svih državnih organa, obaveštavati javnost i predlagati i analizirati efekte mera koje Srbija sprovodi u cilju zaštite životne sredine.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240