U toku su pripremni radovi za postavljanje osvetljenja na regionalnom putu od Vladičinog Hana do Surdulice, tačnije od MZ Prekodolce u Vladičinom Hanu do MZ Belo Polje u opštini Surdulica.

Zbog radova na trafostanici, u subotu 11. jula bez struje će biti potrošači u celom Trgovištu.

Današnju informaciju portala „Jugmedia“, pod naslovom „Gradonačelnik Vranja sa delegacijom SNS-a u poseti Kini“, demantovao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada Vranja biće održana u ponedeljak, 17. avgusta, sa početkom u 10.00 sati.

U nedelju i ponedeljak, 12. i 13. jula, ukoliko se steknu neophodni meteorološki uslovi, preduzeće “Ekozaštita” d.o.o. iz Beograda, obaviće tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Grada Vranja, u periodu od 09 do 18.00h.

Grupa Vranjanaca okupila se popodne u centru grada na platou kod Skupštine grada, a zatim u protestnu šetnju, zbog najave uvodjenja policijskog časa i stalnih prozivki vlasti da su građani krivi za poslednji talas širenja korona virusa.

 

Govoreći o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, gradonačelnik dr Slobodan Milenković rekao je za zvaničan gradski sajt da Vranje prolazi kroz veoma težak period.

Analizom pedeset uzoraka koji su iz Vranja poslati u nedelju, 5. jula, u laboratoriju „Vatreno oko“ u Beogradu, utvrđeno je da je 19 osoba pozitivno na Covid 19.

Srpskim državljanima koji bi da putuju u Makedoniju od četvrtka će biti neophodan negativan PCR test ne stariji od 72 sata za ulazak u tu državu, odlučila je vlada u Skoplju.

Medicinski deo kriznog štaba protivi se uvođenju policijskog časa, koji jeste najjednostavnija mera za sprečavanje širenja korona virusa, kaže epidemiolog Predrag Kon i dodaje da će na današnjoj sednici, u 12 sati, biti doneta definitivna odluka o novim merama, među kojima će svakako biti zabrana javnog okupljanja.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240