Povodom Evropske nedelje mobilnosti koja se svake godine održava u periodu od 16. do 22. septembra, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i njegovi saradnici, danas su pešice došli na posao. 

Petak  20. septembar u kasarni Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog u Vranju, biće organizovan kao "Otvoreni dan" za druženje vojnika i starešina  4. brigade Kopnene vojske sa građanima Vranja.


U nedelju 22. septembra, posle letnje pauze, počinje novi ciklus besplatnih preventivnih pregleda, bez zakazivanja, na koje će moći da dođu i građani bez zdravstvene knjižice.


U Sportskoj hali u Vranju, u subotu 21. septembra, biće održan Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, na kome će učestvovati izlagači iz Makedonije, Albanije, Bugarske, Grčke, Turske, Crne Gore i Srbije.

U akciji dobrovoljnog davanja krvi koju je organizovala Policijska uprava Vranje, a za potrebe  Vojno medicinske akademije u Beogradu, prikupljeno je sto sedamdeset jedinica krvi.


U ime Grada gradski većnik Dejan Ivanović potpisao je Memorandum o saradnji na realizaciji projekta ,,Povećanje zapošljavanja mladih Roma i Romkinja kroz model poslovnih simulacija i unapređenja poslovnih veština“ sa Irenom Jovanović koordinatorkom projekta i Zvezdanom Ramićem iz Romskog kulturnog centra u Vranjskoj Banji.


Pomoćnici gradonačelnika Saša Pešić i Slavoljub Stojmenović i gradski većnik Nenad Đorđević obišli su deonicu putnog pravca Bresnica - Osatica, gde se asfaltira put u okviru realizacije Komunalnog programa za 2019. godinu.


Zbog radova na prespajanju stare sa novom vodovodnom mrežom na šetalištu u Vranjskoj Banji, bez vode će biti potrošači u Vranjskoj Banji u periodu od 9:00 - 15:00 časova.


U Vladi Srbije danas su uručeni ugovori za realizaciju projekata iz oblasti ekonomskog osnaživanja žena za 12 lokalnih samouprava i četiri udruženja.


Na osnovu odluke Gradskog veća, Grad Vranje će i ove godine na tekuće račune roditelja đaka prvaka uplatiti po 5.000 dinara.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240